Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Погода на четвер, 7 січня: на Різдво найголовнішою є тепла домашня атмосфера

Щасливого та веселого Різдва!

Фото pon.org.ua

Погода на четвер, 7 січня: на Різдво найголовнішою є тепла домашня атмосфера

Синоптики ж обіцяють трохи дощу та мокрого снігу

Якою буде погода на Волині завтра:

7 січня на Волині буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень дощ та мокрий сніг. Місцями слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

Найтепліше 7 січня було у 1999-му році – плюс 8,1 градуса, найхолодніше – у 1971-му році – мінус 17,8 градуса.

Народний прогноз погоди:

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили, якщо цього дня тепло — весна буде холодною. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід та гороху.

Прогноз погоди на післязавтра:

8 січня синоптики також прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 2º морозу до 3º тепла.  

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel