Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
За різдвяні вихідні 4 лучан покусали собаки, а 15 - напилися до нестями

Вузьких спеціалістів 30 разів викликали з дому у позаробочий час.

Фото: Луцька міська клінічна лікарня.

За різдвяні вихідні 4 лучан покусали собаки, а 15 - напилися до нестями

Міністерство охорони здоров’я України нагадує: дотримання трьох простих правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски та користування санітайзерами — рятує життя. Бережіть себе та рідних і будьте здорові!

У зв’язку з Різдвом Христовим більшість українців мали довгий вікенд: 4 вихідні дні з 7 по 10 січня. При цьому з 8 до 24 січня в Україні діє посилений карантин, під час якого працює транспорт, продуктові магазини й аптеки, а також установи, які забезпечують життєдіяльність країни, але не працюють школи й «виші», сфера розваг та дозвілля, ресторани і кафе.

За минулий довгий вікенд до приймального відділення нашої лікарні звернувся 171 пацієнт, госпіталізовали - 138, надали амбулаторну допомогу - 33.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 12 січня у Волинській області підтверджено 99 нових випадків захворювання на Covid-19. Померло 4 людей, одужали - 166. За весь час пандемії на Волині захворіло 34392 особи, померло - 541, вилікувались - 30970.

Проте люди хворіють не лише на коронавірус. За минулий довгий вікенд до приймального відділення нашої лікарні звернувся 171 пацієнт, госпіталізовали - 138, надали амбулаторну допомогу - 33.

Реклама Google

У травмпункт звернулося 103 травмованих, з них - 24 з переломами. 15 пацієнтів було у стані сильного алкогольного сп’яніння, 4-х покусали тварини. 30 разів змушені були викликати вузьких спеціалістів з дому у позаробочий час.

Читайте такожУ місті на Волині зґвалтували дівчину

В операційному блоці хірурги виконали 26 оперативних втручань.

Джерело: Луцька міська клінічна лікарня
Telegram Channel