Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на четвер, 14 січня: вперше за два роки на Волинь приходить справжня зима

Щедрий вечір, добрий вечір, добрим людям на здоров'я!

Ілюстрація 3849.com.ua

Погода на четвер, 14 січня: вперше за два роки на Волинь приходить справжня зима

У ніч на п'ятницю приморозить вже по-дорослому...

Якою буде погода на Волині завтра:

14 січня синоптики прогнозують у Луцьку хмарну погоду. Невеликий, вдень помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6º морозу, вдень 2-4º морозу .

Хмарно буде і на теренах Волинської області. Невеликий, вдень місцями помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7º морозу, вдень 1-6º морозу.

Найтепліше 14 січня було у 1993-му та 2007-му році – плюс 8,4 градуса, найхолодніше – у 1972-му році – мінус 27,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

14 січня вшановується пам’ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської. Якщо на Василя зранку туман, то буде хороший урожай літом і восени. Якщо буде багато зірок на небі — до ягідного літа. У минулі часи говорили: «Якщо Василевий день у році веселий, то і рік такий», «Новий рік — до весни недалік». Якщо на Василя тепло і сніг — літо буде теплим і дощовим.

Прогноз погоди на післязавтра:

15 січня також утримається хмарна погода. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-14º морозу, вдень 8-13º морозу.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel