Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Посол назвав імена врятованих членів екіпажу «Арвіна»

Наші громадяни наразі перебувають у державній лікарні міста Бартин.

Фото unn.com.ua.

Посол назвав імена врятованих членів екіпажу «Арвіна»

Наші моряки наразі перебувають у лікарні, стан їхнього здоров’я задовільний

Імена врятованих членів екіпажу з затонулого судна «Arvin» - Генадій Кравченко, Владислав Затерка, Олександр Перкати, Віталій Мережко та Віталій Качнур. Про це у себе у Twitter написав посол України в Туреччині Андрій Сибіга, передає УНН.

«Імена врятованих членів екіпажу з затонулого судна «Arvin»— Генадій Кравченко, Владислав Затерка, Олександр Перкати, Віталій Мережко та Віталій Качнур. Наші громадяни наразі перебувають у державній лікарні міста Бартин», — написав Сибіга.

Імена врятованих членів екіпажу з затонулого судна «Arvin»— Генадій Кравченко, Владислав Затерка, Олександр Перкати, Віталій Мережко та Віталій Качнур.

За його словами, стан здоров’я моряків задовільний. Пошуково-рятувальні тривають.

Раніше стало відомо, що за уточненою інформацією суховантаж ARVİN йшов не під прапором Росії, а під прапором Палау і перевозив вантажі з Грузії в Болгарію, але через погані погодні умови змінив курс і намагався сховатися в порту Бартин.

Затонулий біля узбережжя Туреччини в Чорному морі суховантаж «Арвін» належав українській компанії, а екіпаж складався з громадян України.

Telegram Channel