Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Рідна мати моя, натовчу тобі пику...»: 36-річний дядько регулярно лупцював свою стареньку неньку

Як же ж так?!

Фото dosie102.te.ua

«Рідна мати моя, натовчу тобі пику...»: 36-річний дядько регулярно лупцював свою стареньку неньку

Домашнього насильника притягнуть до криміналу

Порушник систематично ображав матір та погрожував їй фізичною розправою. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Чоловіку загрожує до двох років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) встановили, що протягом квітня-серпня 2020 року 36-річний житель села Великий Кучурів Чернівецького району неодноразово вчиняв домашнє насильство відносно своєї 59-річної матері.

36-річний житель села Великий Кучурів Чернівецького району неодноразово вчиняв домашнє насильство відносно своєї 59-річної матері.

За вказані дії правоохоронці притягували буковинця до адміністративної відповідальності за ч. 1 та 2 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські неодноразово проводили роз’яснювальні бесіди з правопорушником про неприпустимість вчинення таких дій, однак чоловік не реагував та продовжував ображати матір.

Зібравши достатньо доказів систематичності вчинення насильницьких дій, слідчі поліції повідомили кривднику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Telegram Channel