Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Миколаївщині чоловік, який понівечив батька, під час слідчих дій відкрив вогонь по поліцейським

Сказитися можна!

Фото Національної поліції.

На Миколаївщині чоловік, який понівечив батька, під час слідчих дій відкрив вогонь по поліцейським

Напередодні, 20 січня, 36-річний зловмисник в ході конфлікту завдав батькові тілесних ушкоджень у вигляді травматичної ампутації носа, губи та частково статевих органів

На Миколаївщині чоловік після скоєння злочину під час проведення слідчих дій поранив поліцейських, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Напередодні, 20 січня, 36-річний зловмисник в ході конфлікту завдав батькові тілесних ушкоджень у вигляді травматичної ампутації носа, губи та частково статевих органів.

Поранений пенсіонер зміг дійти до місця мешкання своєї сестри та попросити допомоги, жінка викликала і швидку, і поліцію.

Поранений пенсіонер зміг дійти до місця мешкання своєї сестри та попросити допомоги, жінка викликала і швидку, і поліцію. 55-річний потерпілий був госпіталізований, а до помешкання його сина 21 січня правоохоронці прибули для проведення слідчих дій. 

Під час обшуку, злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, розпочав стрілянину по поліцейським, поранивши декількох співробітників. Наразі їхньому життю нічого не загрожує. 

Дії зловмисника кваліфіковані за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

На місце події прибули начальник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет, спецпризначенці КОРД та  заступники начальника ГУНП. Розпочалась спецоперація зі знешкодження злочинця. 

Telegram Channel