Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Судили студента, який кинув два яйця в будинок волинянина

Хлопці хотіли помститися.

Фото Pixabay.

Судили студента, який кинув два яйця в будинок волинянина

Юнак вчиться на другому курсі Рожищенського фахового коледжу

Суддя Рожищенського районного суду Інна Гармай розглянула матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності студента за вчинення хуліганства. Про це пише «Район. Рожище» з посиланням на постанову суду від 12 січня.

Хлопець 27 грудня приблизно о 21:50 на вулиці 1-го Травня в місті Рожище вчинив дрібне хуліганство. Він умисно кинув куряче яйце в стіну будинку, внаслідок чого пошкодив пластикову вагонку обшивки.

Пішли в магазин «Продукти» і там хлопець купив два курячі яйця. Одним із них він умисно кинув по будинку.

Під час розгляду справи студент свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнав повністю. Він пояснив, що того дня разом з друзями знаходився на спортивному майданчику біля школи № 1. Вони між собою розмовляли та займалися спортом.

Читайте також: «Нам страшно та холодно»: 6-річна дівчинка викликала поліцію, щоб врятувати сестричку.

В цей час з подвір'я будинку вибіг невідомий для них чоловік, який голосно кричав та швидко почав бігти до них, при цьому в його руках був предмет, схожий на палку.

Злякавшись, вони втекли з майданчика, однак вирішили йому помститися. Пішли в магазин «Продукти» і там хлопець купив два курячі яйця. Одним із них він умисно кинув по будинку. У вчиненому щиро розкаявся, просить його суворо не карати.

Суд постановив визнати юнака винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 173 Адміністративного кодексу, та застосувати до нього захід впливу у виді попередження.

Telegram Channel