Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У громаді на Волині поставили контейнери для сортування сміття, але їх  використовують не за призначенням

Підтримуйте чистоту і порядок!

Фото: Камінь-Каширська міська рада.

У громаді на Волині поставили контейнери для сортування сміття, але їх використовують не за призначенням

У наш час дуже гостро постала проблема забруднення навколишнього середовища. Сьогодні багато говорять про екологію у новинах, наукових колах і приватних розмовах. Усі висловлюють занепокоєння і переживання, але на практиці бачимо, що нам дуже бракує екологічної свідомості. Кожному з нас приємно бувати у містах, де підтримується чистота і порядок і нам здається, що це питання повинна вирішувати виключно місцева влада, але насправді відповідальність несемо ми всі

У Камені-Каширському встановлені контейнери для сортування сміття, та доводиться констатувати, що, на жаль, мешканці не завжди використовують їх за призначенням. «Переконливо просимо жителів міста не викидати в урни для роздільного збору сміття побутових відходів і нагадуємо, що Камінь-Каширське ВУЖКГ надає платну послугу – вивезення сміття, після укладеного договору  з Управлінням або придання фірмових пакетів.

Переконливо просимо жителів міста не викидати в урни для роздільного збору сміття побутових відходів.

Також наголошуємо на тому, що статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за недотримання правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність. За виконанням цих норм буде стежити інспектор з благоустрою. Пам’ятаймо, що чистота в місті – спільна справа всіх його жителів і залежить від кожного з нас» , – про це йдеться на сайті Камінь-Каширської міської ради.

Читайте такожДелегація з району переймала досвід перинатального центру, але пустили не скрізь (Фото)

Telegram Channel