Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині під час січневого локдауну виявили понад 500 порушень

Понад 500 порушень!

Фото ілюстративне.

На Волині під час січневого локдауну виявили понад 500 порушень

Правоохоронці під час перевірок виявляли порушення щодо дотримання карантинних обмежень 

За період із 8 по 24 січня поліцейські  провели  понад тисячу відпрацювань щодо дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежень. Перевірили понад п’ять тисяч закладів, зокрема: магазинів, кафе, ресторанів тощо.

У результаті перевірок правоохоронці виявили понад пів тисячі порушень, – повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Поліцейські винесли 530  постанов за  ч.2 ст.44-3 (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама Google

Склали 16 протоколів за  ч.1 ст.44-3 (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами) та винесли 530  постанов за  ч.2 ст.44-3 (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама Google

Читати такожУ Луцькій міській поліклініці зробили ремонт у модерному стилі

 

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel