Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У волинському університеті презентують книгу про складні віхи історії

Погляд на складну сторінку історії.

Фото ВНУ імені Лесі Українки.

У волинському університеті презентують книгу про складні віхи історії

авторка видання наголосила, що об’єктивне дослідження українсько-польського протистояння в роки Другої світової війни є питанням нацбезпеки

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбудеться презентація книги «Волинь 43: історіографічне пізнання і криве дзеркало пам'яті». Про це йдеться на сайті навчального закладу.

 

 

В інтерв'ю газеті «День»напередодні презентації авторка видання наголосила, що об’єктивне дослідження українсько-польського протистояння в роки Другої світової війни є питанням національної безпеки. 

Оксана Каліщук: «І для українців, і для поляків тема Волині’43 пов’язана з подоланням стереотипів та виходом із комфортного образу жертви».

Оксана Каліщук: «І для українців, і для поляків тема Волині’43 пов’язана з подоланням стереотипів та виходом із комфортного образу жертви». Дійство відбудеться 27 січня, о 14:00 в конференц-залі головного корпусу Університету.

Читайте також: Надруковано сигнальні екземпляри «Історії Великої Волині»

Авторка монографії «Волинь'43: історіографічне пізнання і криве дзеркало пам'яті» доктор історичних наук, професор кафедри історії України та археології Волинського національного університету імені Лесі Українки Оксана Каліщук запрошує всіх зацікавлених на презентацію.

Telegram Channel