Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ібрагімович назвав Лукаку «маленьким віслюком», у відповідь бельгієць пригрозив «тра*нути» шведа та його дружину

Ромелу та Златан розійшлися не на жарт...

Фото REUTERS.

Ібрагімович назвав Лукаку «маленьким віслюком», у відповідь бельгієць пригрозив «тра*нути» шведа та його дружину

Іноді у футболі починають вирувати відверто позафутбольні емоції

Під час матчу 1/4 фіналу Кубка Італії «Інтер» - «Мілан» стався конфлікт між зірковими футболістами Златаном Ібрагімовичем і Ромелу Лукаку.

У кінцівці першого тайму на Лукаку сфолив захисник «Мілана» Алессіо Романьолі, що не сподобалося бельгійцю. Він почав сперечатися спершу з Романьолі, а слідом і з Ібрагімовичем.

Ібрагімович, зокрема, сказав Лукаку: «Іди займайся своїм вуду-л*йном, маленький віслюк». Бельгієць відповів: «Хочеш поговорити про мою матір? Я тр*хну тебе і твою дружину».

Як повідомляє УНІАН з посиланням на tuttomercatoweb.com, Ібрагімович, зокрема, сказав Лукаку: «Іди займайся своїм вуду-л*йном, маленький віслюк». Бельгієць відповів: «Хочеш поговорити про мою матір? Я тр*хну тебе і твою дружину». «Підемо всередину», - також говорив Лукаку, натякаючи на те, щоб розібратися в підтрибунному приміщенні.

Говорячи про «вуду», Ібрагімович мав на увазі слова власника «Евертона» Фарада Моширі. У 2018 році він заявив, що Лукаку не продовжив контракт з «Евертоном» та залишив клуб через «вуду». Мошірі сказав, що мати нападника, перебуваючи в Африці, порадила Лукаку по телефону перейти в «Челсі» і це було «щось пов'язане з вуду». Бельгієць це заперечував. У підсумку він не перейшов до «Челсі», а опинився у «Манчестер Юнайтед».

Реклама Google

Обидва гравці в підсумку отримали по жовтій картці. При цьому вони продовжили суперечку і після закінчення тайму.

«Інтер» в підсумку виграв у матчі з рахунком 2:1.

Читайте також: Маневицькі футболісти здобули «срібло» у Черкасах.

Telegram Channel