Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку депутати перевірять центральний басейн через низку скандалів

Депутати перевірять луцький басейн.

Фото volynnews.

У Луцьку депутати перевірять центральний басейн через низку скандалів

Громадський обранець Тарас Шкітер зазначив, що до нього звернулися батьки вихованців спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву щодо необхідності перевірки закладу

«Це одне із скандальних питань, яке перейшло до нас із минулої каденції. Через неналежну роботу колишнього заступника міського голови Костянтина Петрочука була закупівля засобів знезараження та хлорування води, після чого батьки дітей зверталися зі скаргами на проблеми зі шкірою після відвідин басейну. Згодом знову з руки цього заступника розгорівся скандал стосовно звільнення одного з тренерів», – повідомив Шкітер.

Аби стабілізувати ситуацію він запропонував провести там день депутата.

Разом із тим, із 2017 року спецфонд басейну зріс у понад 10 разів, тобто це зароблені кошти, які використовують на придбання форми, навчально-тренувальні збори, покращення.

Про це йшлося під час засідання сесії Луцькради у середу, 27 січня.

Читайте також: За смерть відомого волинського журналіста Юрія Яцюка нікого не покарають (Відео).

Міський голова Ігор Поліщук доручив організувати день депутата й повідомив, що за останні три роки в басейні відремонтували малу ванну, встановили теплові насоси, що допомагають економити щонайменше 2 мільйонів у рік, відремонтували фасад тощо. Разом із тим, із 2017 року спецфонд басейну зріс у понад 10 разів, тобто це зароблені кошти, які використовують на придбання форми, навчально-тренувальні збори, покращення.

Telegram Channel