Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На Любешівщині працівники Національного природного парку проводять екологічні уроки

Бережіть прісну воду!

Фото: НПП «Прип’ять – Стохід».

На Любешівщині працівники Національного природного парку проводять екологічні уроки

Розпочалась інформаційна кампанія до Всесвітнього дня водно-болотних угідь, яке відзначають 2 лютого

Саме у цей день 50 років тому було підписано Конвенцію про водно-болотні угіддя.

 Сьогодні працівниці еколого-освітнього відділу Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» провели ряд екологічних заходів у «Підкормільській гімназії». Для учнів 4 -6 класів була проведена  своєрідна  екологічна мандрівка «Стежинами боліт», під час якої школярі ознайомились із цінністю боліт та їх біорізноманіттям.

Для майбутнього планети ми маємо усвідомити важливість припинення руйнування і почати відновлювати водно-болотні екосистеми, берегти джерела прісної води

У ході інформаційної години «Водно-болотні угіддя, вода і життя – нероздільні» старшокласники довідались про Рамсарські водно-болотні угіддя Національного природного парку «Прип’ять-Стохід», почули про їх значення у природі та житті людини, адже болота необхідні для накопичення, очищення та постачання прісної води для потреб людства і довкілля.

Читайте такожУ Луцьку депутати перевірять центральний басейн через низку скандалів

Для майбутнього планети ми маємо усвідомити важливість припинення руйнування і почати відновлювати водно-болотні екосистеми, берегти джерела прісної води! Про це інформує сайт Національного природного парку «Прип’ять – Стохід».

Telegram Channel