Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Як оплачувати інтернет Альфа-Інет в онлайні?

Здійснення оплати доступне навіть в дорозі, якщо у вас з собою є мобільний інтернет.

Фото oplata.com.

Як оплачувати інтернет Альфа-Інет в онлайні?

Оплата інтернету – завдання, з яким багато хто з нас стикається щомісяця, а іноді і кілька разів на місяць, якщо немає можливості або бажання класти всю суму на рахунок відразу

Якийсь час назад поповнення рахунку було не найпростішим завданням, але зараз воно вирішується максимально легко.

Якщо на рахунку оператора «Альфа-Інет» закінчуються гроші, досить зайти на сторінку https://oplata.com/payment/alfa-inet-kiev, ввести номер особового рахунку та суму, а також платіжні дані карти будь-якого українського банку. Єдина умова полягає в тому, що приймаються карти, що відносяться або до платіжної системи Visa, або до MasterCard.

Кожен відвідувач вирішить кілька фінансових питань за раз, витративши на переклади мінімум часу.

Скільки часу займе оплата
Оскільки для проведення оплати тепер не потрібна реєстрація або введення зайвої інформації, процес займає лічені хвилини. Найдовше – це внести номер картки, тобто переписати комбінацію цифр з пластика, а також прописати (або скопіювати) особовий рахунок. Із завданням впорається навіть людина, яка раніше ніколи не поповнювала баланс інтернету онлайн.

Чому зручно поповнювати інтернет «Альфа-Інет» через сервіс Oplata

Мова не тільки про економію часу і сил, а також про простоту процесу. Тут є й інші плюси:

  • Гарантована безпека. Всі операції мають багатоступеневу систему захисту, тому платіжна або особиста інформація користувача не потрапить третім особам і шахраям. Сервіс Oplata має рівень безпеки, що відповідає сертифікації PCI DSS.

  • Швидка обробка платежу. Якщо на приймаючій стороні немає ніяких технічних проблем або складнощів з проведенням транзакції, гроші надійдуть практично відразу. Сам сервіс платежі обробляє дуже швидко, не змушуючи своїх клієнтів чекати.

  • Можливість на тому ж сервісі оплатити інші послуги: від комунальних платежів – до онлайн-ігор. Кожен відвідувач вирішить кілька фінансових питань за раз, витративши на переклади мінімум часу. Причому доступна система вдень, вночі, вранці, в святковий і вихідний день – і все це не виходячи з дому, що дуже зручно. Здійснення оплати доступне навіть в дорозі, якщо у вас з собою є мобільний інтернет.

Відзначимо і простий інтерфейс сайту. Він дуже зрозумілий, з зручним поділом послуг за категоріями і можливістю швидко знайти сторінку для поповнення рахунку «Альфа-Інет» або аккаунта іншого затребуваного оператора.

Telegram Channel