Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Встигла сказати: «Мені щось погано» і втратила свідомість. На роботі раптово померла 19-річна дівчина (Фото)

Світла пам'ять!

Фото kolo.news.

Встигла сказати: «Мені щось погано» і втратила свідомість. На роботі раптово померла 19-річна дівчина (Фото)

Раніше скарг на здоров’я у неї не було

У селі Нова Михайлівка Полтавської області 19-річна вихователька дитсадка померла на роботі. Реанімаційні заходи не дали результату. Марині було лише 19, вона працювала вихователем (з напрямку інклюзії).

«Встигла сказали: «Мені щось погано» і втратила свідомість. Колеги кинулись на допомогу. Першою прибігла фельдшерка нашого ФАПу, згодом лікарі з сусіднього села, а потім вже й швидка прибула, але дівчина раптово померла, і всі реанімаційні заходи були бездієві – їх продовжували, але...», – розповіла Валентина Пазущан, сільська староста.

Марина Русланівна сиділа з помічницею вихователя у спальні на стільчику біля хлопчика, в якого вона асистенткою. Сказала, що їй погано і знепритомніла тут же.

Відомо, що Марина працювала в садку відтоді, коли їй виповнилось 18. Подібних скарг на здоров’я не було.

Розтин має встановити, що ж призвело до трагедії.

«Швидка» їхала 27 хвилин. Доти надавали допомогу 3 медиків – сільська фельдшерка, медсестра і фельдшер, розповіла завідувачка садка Марина Хорольська: «Марина Русланівна сиділа з помічницею вихователя у спальні на стільчику біля хлопчика, в якого вона асистенткою. Сказала, що їй погано і знепритомніла тут же. Дітки вже спали, а ми, працівники, почали надавати допомогу, викликали батьків Марини, місцеву фельдшерку та з сусіднього села медиків (вони якраз були поряд, у нашому селі на виклику). Та й сама я маю медичну освіту, тож ми від самого початку намагались привести до тями нашу колегу, – каже Марина Хорольська. – Ні уколи, ні масаж серця, ні штучне дихання – нічого не допомагало...»

Читайте також: Стало відоме ім'я загиблої в пожежі молодої лікарки (Фото).

В цей час батьки дзвонили на 103, мовляв, може виїхати назустріч, бо довго їде екстрена допомога. Там заспокоїли, що не варто вирушати по них, машина в дорозі.

У соціальній мережі знайомі, односельці висловлюють слова співчуття:

 

 

 

Telegram Channel