Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Історія одного фото: вчитель з Маневиччини прощається  з мамою та сестрою перед тим, як поїхати на війну

Сергій Книш, вчитель історії місцевої початкової школи, прощається з мамою та сестрою перед тим, як поїхати на фронт у Луганську область.

Автор фото : Яцек Шидловський.

Історія одного фото: вчитель з Маневиччини прощається з мамою та сестрою перед тим, як поїхати на війну

Ця світлина перемогла у категорії ПОДІЇ фотоконкурсу Grand Press Photo у 2015 році, однак проймає до сліз і сьогодні

Маневичі, Україна. Сергій Книш, вчитель історії місцевої початкової школи, прощається з мамою та сестрою перед тим, як поїхати на фронт у Луганську область. 25 вересня 2014 року. Автор фото : Яцек Шидловський, «Dziennik Wschodni». Знімком поділився Олександр Самчук на своїй фейсбук-сторінці.

Сергій Книш, вчитель історії місцевої початкової школи, прощається з мамою та сестрою перед тим, як поїхати на фронт у Луганську область.

Grand Press Photo - це конкурс для професійних фотожурналістів, які працюють в редакціях преси, фотоагенціях і фрілансерами. Його організовує щомісяця видання «Press». Grand Press Photo вирізняється тим, що фотожурналістів-учасників оцінюють професіонали зі світовим ім'ям. Щорічно головою журі стає переможець конкурсу World Press Photo. Поки це були: Франческо Зізола, Клаус Бьорн Ларсен, Жан-Марк Буджу, Ерік Григорян і Спенсер Платт, Фінбарра О'Рейлі, Люсьєн Перкінс, Джоді Бібер, Самуель Аранда, Пол Хансен і Крістофер Морріс. Крім переможця World Press Photo, в журі конкурсу входять польські професійні фотожурналісти і фоторедактори.

Читайте також: Нововолинець Андрій Бурда увійшов до списку найкращих фотографів на міжнародному конкурсі

Telegram Channel