Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Спортсменку, яка виступає під прапором Волині, визнали найспокусливішою в Україні (Фото)

Усю свою кар’єру власниця модельної зовнішності відіграла за лучанок.

Фото ludochka_osachuk/Instagram.

Спортсменку, яка виступає під прапором Волині, визнали найспокусливішою в Україні (Фото)

Вроду волейболістки Людмили Осадчук з команди «Волинь-Університет-ОДЮСШ» оцінили автори одного з українських популярних спортивних видань

Топ-5 спортсменок жіночої Суперліги представив сайт sport.ua. Журналісти пишуть, що їх надихнули публікації на європейських та світових ресурсах, в яких відзначають різноманітні рейтинги найгарніших волейболісток сучасності. Отож першість здобула представниця луцького клубу.

1. Людмила Осадчук

 

Рік народження: 1997
Місто: Чернівці
Клуб: «Волинь-Університет-ОДЮСШ»
Зріст: 187 см

Довгонога красуня виступає за волейбольну команду Суперліги з Луцька «Волинь-Університет-ОДЮСШ» на позиції догравального.

23-літня волейболістка часто тішить своїх підписників доволі пікантними і професійними фотографіями і могла б дати фору багатьом своїм візаві-спортсменкам із інших країн.

Реклама Google
 

Фактично всю свою кар’єру власниця модельної зовнішності відіграла за лучанок, з якими один раз була срібною призеркою чемпіонату та двічі здобувала бронзові нагороди. На своїй сторінці в Instagram 23-літня волейболістка часто тішить своїх підписників доволі пікантними і професійними фотографіями і могла б дати фору багатьом своїм візаві-спортсменкам із інших країн. Гадаю, українські уболівальники та і уболівальниці з цією тезою погодяться. Не дарма ж українських жінок вважають найкрасивішими у світі. 

Читайте також: Луцький фотограф зазнімкував дівчину з оголеними на морозі сідницями.

 
 

2. Дар’я Дуденок

Рік народження: 2001
Місто: Прилуки
Клуб: «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» (Житомир)
Зріст: 168 см

19-річна ліберо, на наш погляд, нічим не поступається в плані зовнішності багатьом своїм колегам-волейболісткам із Європи та світу. Вихованка Київського обласного ліцею-інтернату фізкультури і спорту веде активний спосіб життя. Її відео в соціальній мережі Тік Ток набирають тисячі уподобань та мільйони переглядів. Попри це волейболістка встигає займатися і своєю безпосередньою роботою – грати у волейбол. Так, спортсменка житомирської команди встигла тричі виграти чемпіонат Дитячої волейбольної ліги – 2015, 2016, 2017 років. Через рік дебютувала у жіночій волейбольній Суперлізі у складі «Сєвєродончанки», а в сезоні 2018/2019, виступаючи за южненський «Хімік», стала чемпіонкою України та володаркою Кубка. Дар’я Дуденок славиться своїми захисними діями, коли не раз «витягувала» просто «мертві» м'ячі ціною власної травми. 

 
 
 

3. Ангеліна Дуб’янська (Мірчева)

 

Читати такожДівчата з Рівненщини вразили усіх суддів «Голосу країни»

Рік народження: 1994
Місто: Черкаси
Клуб: «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» (Рівне)
Зріст: 182 см

Цього сезону Ангеліна Дуб’янська поповнила склад рівненської «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ», перейшовши з кам’янського «Прометея». 27-річна зв’язуюча свого часу встигла пограти за кордоном у командах з Кіпру та Чехії. Вона є срібним призером Всесвітньої універсіади та MVP чемпіонату Кіпру. Українські вболівальники знайомі з Ангеліною за виступами у тернопольській «Галичанці» (2012-2017) та «Прометеї» з Кам’янського (2019/20). Анастасія не експерементує у соціальних мережах з фото пікантного характеру, як чимало нинішніх спортсменок, але не відзначити цю симпатичну зв’язуючу «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» просто неможливо.

 
 

4. Дар’я Перетятько

 

Рік народження: 1997
Місто: Луганськ
Клуб: «Аланта» (Дніпро)
Зріст: 180 cм

Дар’я Перетятько доволі довго і успішно займалася пляжним волейболом, де ставала переможницею та призеркою чемпіонатів України, захищаючи честь Дніпропетровської області. Утім, як це часто водиться, «пляжниці» переходять до професійного класичного волейболу. Приваблива догравальна для продовження професійної кар’єри обрала скромну, щойно створену першолігову «Аланту» із Дніпра. І там у колишньої пляжної волейболістки справи пішли на відмінно. Дніпровська команда у першому ж сезоні серед професіоналів відразу ж здобула право грати у Вищій лізі, а ще через рік у 2020 році «Аланта» здобула золоті медалі «вишки» і вийшла до еліти українського жіночого волейболу. На сторінці «Аланти» у Фейсбуці красуня розповідає, що обожнює котів, а депресію знімає за допомогою кави та солодощів.

 

5. Марія Лозинська

 

Рік народження: 1996
Місто: Ямпіль
Клуб: «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» (Житомир)
Зріст: 183 см

Ще одна красуня із нашого списку, яка представляє житомирське «Полісся-ШВСМ-ЖДУ». Дуже фотогенічна волейболістка завжди була улюбленицею сильної половини уболівальників, а її номінували на різноманітні конкурси найкрасивіших українських волейболісток. Найдовше центральна блокуюча затрималася у Рівному, де впродовж шести років (2011-2017) захищала кольори місцевої «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ». Після того перебралася до Вінниці, а згодом Тернополя.

Із «Галичанкою-ТНЕУ» досягла найбільшого поки успіху в кар’єрі, діставшись до фіналу Кубка України 2019/2020. Попри потужну гру і 16 пунктів, зароблених Марією Лозинською, клуб із Західної України поступився южненському «Хіміку» - 1:3 і здобув лише срібні нагороди турніру. У сезоні 2020/2021 зваблива спортсменка перейшла до житомирського «Полісся-ШВСМ-ЖДУ». Можна лише поспівчувати уболівальникам-чоловікам із Житомира, які через карантинні обмеження не можуть наживу спостерігати за іграми своєї улюбленої команди в Суперлізі і насолоджуватися грою своїх спортсменок.

 
Telegram Channel