Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У центрі Луцька на значну суму обікрали BMW X5

У суді крадій свою вину визнав повністю.

Фото Pixabay.

У центрі Луцька на значну суму обікрали BMW X5

Днями Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс вирок злочинцю, присудивши йому умовне покарання

В обласному центрі Волині судили рецидивіста, який ще у 2017 році обікрав три автомобілі. Якщо з двох автомобілів він викрав речей на суму від 300 до 600 гривень, то крадіжкою з BMW X5 в центрі міста він завдав збитків на 36 тисяч гривень.

Злочинець вкрав Іphone 4, Iphone 6 та пістолет ПМРФ для відстрілу гумових куль з кобурою.

Суд встановив, що раніше судимий чоловік здійснив три крадіжки з автомобілів у Луцьку. Так, перша крадіжка трапилася 6 квітня 2017 року на вулиці Домни Гордіюк, 47в. Злочинець вкрав з автомобіля Renault Laguna гаманець з грошима, завдавши збитків на 350 гривень.

Читайте також: На Волині Volkswagen, що перевозив автівки, злетів у кювет (Відео).

Через п’ять днів злочинець здійснив крадіжку вже в центрі міста. В обідню пору він за допомогою невідомого пристрою проник у BMW X5, який був припаркований на вулиці Градний Узвіз, 1. Зокрема, з автомобіля злочинець вкрав Іphone 4, Iphone 6 та пістолет ПМРФ для відстрілу гумових куль з кобурою. Загальна сума вкраденого – 36 тисяч 300 гривень.

21 серпня злочинець обікрав ще один автомобіль. Поблизу «Північного ринку» з Subaru Forester він вкрав пульт від воріт гаража, вартістю 600 гривень. Під час цього злочину його виявив свідок, однак чоловік втік.

У суді крадій свою вину визнав повністю. Він розповів, що проникав до автомобілів, зламавши сигналізацію. Просив суворо його не карати.

Відтак, суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі на п’ять років, змінивши його на три роки умовного.

Telegram Channel