Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинський артист Гершензон розказав про відчуття після антиковідного щеплення

Гершензон: «Мене попередили про можливий біль, тому я зробив щеплення в ліву руку, адже правою працюю з клавішами».

Фото: Дмитрий Гершензон / Facebook.

Волинський артист Гершензон розказав про відчуття після антиковідного щеплення

За словами 64-річного українського музиканта, соліста дуету «Світязь» Дмитра Гершензона, який мешкає в Ізраїлі, після першого щеплення проти коронавірусу у нього боліла рука, а після другого – крутило суглоби

64-річний український музикант, соліст дуету «Світязь» Дмитро Гершензон, котрий проживає в Ізраїлі, в інтерв'ю, яке 8 лютого опублікували на сайті «Факти», повідомив, що вакцинувався проти коронавірусу, отримавши два щеплення, але, незважаючи на це, відвідувати громадські місця без маски побоюється.

Реклама Google

«Попри антиковідне щеплення, ходити без маски поки стрьомно. Про це можна буде думати, коли вакцинується хоча б 80% людей, а зараз ситуація така, що у нас продовжили карантин. Повна герметичність», – повідомив він.

За словами артиста, після першої вакцинації у нього боліла рука, а після другої – крутило суглоби. «Попри антиковідне щеплення, ходити без маски поки стрьомно. Про це можна буде думати, коли вакцинується хоча б 80% людей, а зараз ситуація така, що у нас продовжили карантин. Повна герметичність», – повідомив він.

 

 Читайте також: На Волині змінили відповідального за коронавірус

«Вважаю, на це немає сенсу особливо звертати уваги. Мене попередили про можливий біль, тому я зробив щеплення в ліву руку, адже правою працюю з клавішами. Поболіла ліва рука півтора дня і перестала. А після другого разу кілька годин, як під час грипу, крутило суглоби. Я прийняв знеболювальну таблетку, полежав, і через годину усе минуло. А у моєї сестри після другого уколу піднялася температура до 37,8 °С. І у дружини було легке відчуття ознобу. Але зараз усе нормально», – розповів він.

Telegram Channel