Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Горохівський  «Ветеран» вітав Федора Огроднічого з іменинами та новосіллям

Члена Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран» Федора Огроднічого з Днем народження і новосіллям у новому кабінеті вітають лідер «Ветерана» Ігор Богонос із колишніми колегами Петром Бабієм, Степаном Рудем й Ігорем Костюком.

Фото Лесі Влашинець.

Горохівський «Ветеран» вітав Федора Огроднічого з іменинами та новосіллям

У членів Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран» протягом чотирнадцяти років діяльності склалося багато гарних традицій. Одна з них – вітати іменинників

 Цими днями свій 44-й День народження зустрів один із наймолодших ветеранівців Федір Огроднічий. Свого часу в Горохівському РВ УМВС України у Волинській області Федір Іванович служив на посаді оперуповноваженого відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. Серед колег вирізнявся порядністю й доброзичливістю. Коли ж із певних причин пішов на заслужений відпочинок, став займатися підприємницькою діяльністю, та ті, хто був поруч в міліцейські будні і свята, й тепер мають за честь бути друзями цього хорошого чоловіка.  

Невдовзі Федір відкриє свій власний магазин побутової техніки «Техно+».

Цьогоріч рада «Ветерана» вітала свого ексколегу з подвійним святом: з іменинами й новосіллям у новому кабінеті. Друзі прийшли з гарним подарунком, потрібним у кожній християнський світлиці – іконою «Тайна вечеря».  

Реклама Google

Невдовзі Федір відкриє свій власний магазин побутової техніки «Техно+».  Приміщення, збудоване неподалік Смалевого озера,  привертає увагу перехожих своїм ошатним виглядом, а покупців, як пощастило по секрету дізнатися в підприємця, чекає багато знижок та акцій, скажімо, для пенсіонерів і учасників АТО.

Читайте також 3D-принтер, планшети, комп’ютери: сільській школі на Волині позаздрять міські​.

Telegram Channel