Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ексмер волинського міста розкритикував нову владу за нерозчищені дороги

Як у Ковелі чистили сніг?

Фото Ковельська міськрада.

Ексмер волинського міста розкритикував нову владу за нерозчищені дороги

Каже, що в місті погано сніг чистять

Сьогодні на засіданні постійної комісії Ковельської міської ради з питань бюджету колишній мер міста, а нині депутат міськради Олег Кіндер розкритикував нове керівництво міста через погано розчищені від снігу дороги.

Про це пише КовельМедіа.

Він заявив, що в нової влади «відношення до прибирання снігу немає». Запитав, у присутніх чиновників, які були у сесійній залі, де вони в Ковелі прибирають. Йому відповіли, що «заїзди почистили».

Така відповідь ексмеру не сподобалась: 

«Замість того, щоб будувати дитячі майданчики зі снігу, взяли б зупинки повичищали. Сьогодні, тьху-тьху-тьху, вже, завдячуючи комунальній службі, вони розчищені. Але я назвав конкретні місця, де сьогодні не можна проїхати по місту. Чому не прибираєте? Чому не виділяємо кошти, якщо потрібно їх виділити? Якщо не потрібно, значить не потрібно.Чому в місцях, де є велике накопичення автотранспорту, не почищений сніг? Хто за це несе відповідальність?», – обурювався Кіндер.

Якщо не потрібно, значить не потрібно.Чому в місцях, де є велике накопичення автотранспорту, не почищений сніг? Хто за це несе відповідальність?

Нагадаємо, 13 лютого у Ковелі організували акцію, де городяни разом із мером будували зі снігу містечко. 

За його словами, невтішна ситуація із прибиранням снігу біля дитячої поліклініки.

«Вибачте мені, проїхати не можна! Ну це ж не приватна структура! І таких місць у нас в Ковелі є дуже багато», – мовив він. 

Читати також: На Волині погіршується епідситуація з коронавірусом

Джерело: Ковель Медіа.
Telegram Channel