Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
П’яте пришестя Шарпара у «Волинь» не відбулося (Відео, фото)

А ось проти Генріха Мхітаряна і грізного лондонського «Арсенала» В’ячеслав зіграв, захищаючи кольори полтавської «Ворскли».

Фото armeniasputnik.am.

П’яте пришестя Шарпара у «Волинь» не відбулося (Відео, фото)

Луцький клуб не став підписувати ексгравця харківського «Металіста» і полтавської «Ворскли»

33-річний півзахисник В’ячеслав Шарпар, який раніше вже виступав за луцьку «Волинь», нинішньої зими знову міг повернутися у луцький колектив.

На початку лютого він у складі «хрестоносців» брав участь у міжнародному турнірі в білоруському Бресті, однак після повернення до Луцька йому не вдалося домовитися з клубним керівництвом щодо умов контракту, і угода не була підписана. Про це повідомляє sport.ua.

Читайте також у нас: «Син Героя російсько-української війни просить владу не знищувати спортивну школу у Луцьку (Фото, відео)».

Протягом кар’єри В’ячеслав Шарпар чотири рази захищав кольори луцької команди – у 2009 – 2011, 2012 і 2015 роках. За весь час забив 6 голів у ворота суперників «хрестоносців».

За весь час півзахисник В’ячеслав Шарпар забив 6 голів у ворота суперників «хрестоносців».

Також футболіст відомий за виступами за чернігівську «Десну», харківський «Металіст», полтавську «Ворсклу» і латвійську «Ригу».

Повернення В’ячеслава до «хрестоносців» зірвалося…
Повернення В’ячеслава до «хрестоносців» зірвалося…

 І бразильцю Алексу Тейшейрі В’ячеслав не давав проходу…

І бразильцю Алексу Тейшейрі В’ячеслав не давав проходу…

 19-го лютого «Волинь» вирушила на заключний етап підготовки до весняної частини сезону в Брест. Крім Шарпара, у складі луцької делегації також відсутні два потенційні новачки, які виступали тиждень тому на турнірі в Білорусі.

«Волинь», яку зараз очолює екс форвард клубу Василь Сачко, має амбітні плани повернутися до Прем’єр-ліги, хоча зараз перебуває лише на 7-му місці в турнірній таблиці. До так званої «вишки» потрапляють три кращі колективи.

Читайте також у нас: «Волинська спортсменка продемонструвала вболівальникам спокусливі фото».

Telegram Channel