Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Навіщо рожищенська молодь вчилася пілотувати дрони (Фото)

Новинка допоможе вчасно виявляти гострі проблеми.

Фото з фейсбук-сторінки Молодіжний Простір м.Рожище.

Навіщо рожищенська молодь вчилася пілотувати дрони (Фото)

Відповідно до умов проєкту, дрони мають використовуватися для моніторингу стану навколишнього середовища у громаді

Сьогодні відбулося навчання з пілотування дронів, для представників/ць молодіжної ініціативи «Екологічний патруль Рожищенської громади», які беруть участь в проєкті «Долучайся, взаємодій, створюй: молодь за розвиток згуртованих і сталих громад» від Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні. Про це інформують у фейсбук-групі «Нетипове Рожище».

 

 

Свої перші запуски, після теоретичних і практичних занять, які провів тренер Андрій Погодін, пілот-оператор компанії DroneUA здійснили учасники ініціативної групи з Рожищенської громади.

 

 Відповідно до умов проєкту дрони мають використовуватися для моніторингу стану навколишнього середовища у громаді. Дрони допоможуть виявляти проблеми: підпали сухої трави, виникнення стихійних сміттєзвалищ та інше.

Дрони допоможуть виявляти проблеми: підпали сухої трави, виникнення стихійних сміттєзвалищ та інше.

Читайте також: «Щоб ніхто такого не бачив!» Погорільці з рожищенського гуртожитку повертаються додому (Відео, фото)

«Долучайся, взаємодій, створюй: молодь за розвиток згуртованих і сталих громад» фінансується Посольством Великої Британії, сприяє зусиллям Уряду України зі зміцнення сталого розвитку та згуртованості громад завдяки залученню молоді.

 

 

Telegram Channel