Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Судили волинянина за секс з неповнолітньою по взаємній згоді

Отаке буває!

Фото зі сайту: egoistmagaz.in.ua.

Судили волинянина за секс з неповнолітньою по взаємній згоді

Парубок привів дівчину додому і вступив із нею у статевий акт

Під час судового розгляду в Шацькому районносу суді було встановлено, що хлопець достеменно знав, що дівчина не досягла 16-річного віку. Проте 13 вересня 2020 року приблизно о 02 год. 50 хв., перебуваючи в житловому будинку за своїм місцем проживання, маючи прямий умисел, спрямований на задоволення своєї статевої пристрасті, вступив у статеві зносини з юною особою. Волинянин постав перед судом незважаючи на те, що це відбулося за взаємною згодою, без застосування фізичного та психологічного насилля чи будь-яких погроз.

Протиправні дії виразилися у природніх статевих зносинах з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку. У суді між потрерпіою і підозрюваним укладено угоду про примирення, згідно з якою чоловік визнав себе винуватим у вчиненні злочину. 

Протиправні дії виразилися у природніх статевих зносинах з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

Сторони погодилися на призначення підозрюваному основного покарання у вигляді позбавленням волі на строк 2 роки із застосуванням звільнення від покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов`язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

 Читайте такожУ Києві перевізники знову підняли ціни на приміських маршрутах

Джерело: Реєстр судових рішень
Telegram Channel