Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку патрульні заблокували п’яного водія на модному авто без номерних знаків і документів

Патрульні відсторонили 21-річного «водія» від керування.

Фото з фейсбук-сторінки: Патрульна поліція Волині.

У Луцьку патрульні заблокували п’яного водія на модному авто без номерних знаків і документів

Днями у Луцьку, на вулиці Винниченка, поліцейські помітили транспортний засіб Alfa Romeo, керманич якого рухався без переднього номерного знаку, чим порушував ПДР

Патрульні подали сигнал про зупинку, однак чоловік тільки пришвидшив рух авто та намагався втекти. Завдяки професійним діям інспекторів, уже невдовзі вказаний транспортний засіб був зупинений екіпажем шляхом блокування.

Під час спілкування з 21-річним місцевим жителем, охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що він керує транспортним засобом без відповідних на те документів.

Завдяки професійним діям інспекторів, уже невдовзі вказаний транспортний засіб був зупинений екіпажем шляхом блокування.

Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу з використанням спеціального технічного засобу чи у лікаря закладу охорони здоров’я він відмовився в присутності двох свідків.

Читайте такожЛучанин повалив на підлогу дружину і порізав її ножем

На нього склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), винесли постанову за ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП та відсторонили від керування.

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel