Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ситуація загострилася: на фронті від ворожих обстрілів загинув боєць, ще одного поранено

Ситуація на Сході загострюється.

Фото ТСН.

Ситуація загострилася: на фронті від ворожих обстрілів загинув боєць, ще одного поранено

Мінометним вогнем ворог накривав Красногорівку, із гранатометів обстріляв околиці Авдіївки

Втрати на фронті. Цієї ночі, 23 лютого, неподалік села Зайцеве на Донеччині російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських військових із заборонених мінометів. Від поранень один український боєць загинув, ще одного доправили в лікарню із осколковими пораненнями. 

Про це повідомили в ефірі ТСН.Ранок.

Про загибель українського бійця повідомив і офіційний канал Української делегації для участі у Тристоронній контактній групі.

«Сьогодні, 23 лютого близько 7:00 на напрямку Світлодарськ в результаті обстрілу противником наших позицій загинув один та був поранений ще один військовослужбовець ЗСУ. Українською стороною СЦКК направлено відповідну ноту до СММ ОБСЄ», - йдеться у повідомленні.

Близько 7:00 на напрямку Світлодарськ в результаті обстрілу противником наших позицій загинув один та був поранений ще один військовослужбовець 

Зазначається, що також мінометним вогнем ворог накривав Красногорівку, із гранатометів обстріляв околиці Авдіївки. Там напередодні загинув старший солдат 72-ої механізованої бригади Сергій Петраускас. Ще двоє військових минулої доби зазнали поранень.

Нагадаємо, на Донбасі внаслідок пожежі в бліндажі загинули троє українських захисників. Тіла двох військовослужбовців, які могли перебувати в бліндажі під час пожежі, виявили під час розбирання конструкції. Одного бійця ООС із 90% опіків тіла евакуювали до опікового центру, однак врятувати його не вдалося. Військова служба правопорядку у Збройних Силах розпочала перевірку. 

Читати також: Брат-священник про Героя Небесної сотні Василя Мойсея: «Усілякі «портнови» що, можуть засудити мого Василя? Хай прийдуть і поглянуть у його вічі. На меморіалі»

Джерело: ТСН
Telegram Channel