Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У місті на Волині кожне п'яте підприємство порушує карантин

Фото з відкритих джерел.

У місті на Волині кожне п'яте підприємство порушує карантин

У Нововолинську держпродспоживслужба склала понад 100 адмінпротоколів

У минулому році під час здійснення контролю за дотриманням суб’єктами господарювання санітарних норм та правил, визначених чинним законодавством та тимчасовими рекомендаціями щодо запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби, кожен п’ятий з них допустив порушення. На цій основі складено 110 адмінпротоколів.

Про це заявив начальник міського відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Нововолинського міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Василь Мельник під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Нововолинському міськвиконкомі. Найбільше порушень спостерігалося на об’єктах торгівлі непродовольчими товарами. Проштрафилися також ринки,  заклади торгівлі продовольчими товарами. І найменше - заклади громадського харчування.

Найбільше порушень спостерігалося на об’єктах торгівлі непродовольчими товарами. Проштрафилися також ринки,  заклади торгівлі продовольчими товарами. І найменше - заклади громадського харчування.           

Читайте також: Коронавірус на Волині: все більше хворих потребують госпіталізації

З початку нинішнього року в Нововолинську вже проведено 263 моніторингових перевірки, в результаті яких порушення виявлено на 26 об’єктах. Складено 9 адмінпротоколів. У решті випадків службою надавалися приписи або рекомендації.

Заступник Нововолинського міського голови Олександр Громик, наголосив на тому, що захворюваність на коронавірус у шахтарському місті знову почала зростати, тому потрібно активніше проводити  масово-роз’яснювальну роботу і з населенням, і з суб’єктами господарювання, аби не довести ситуацію до введення вимушених жорсткіших карантинних заходів.

                                       

Telegram Channel