Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Горохівщині сім приміщень ФАПів облаштують під соцжитло для медиків, освітян та дітей-сиріт

На Волині втілюють проєкт соціальне житло.

Фото ілюстративне.

На Горохівщині сім приміщень ФАПів облаштують під соцжитло для медиків, освітян та дітей-сиріт

Луцька районна рада запроваджує проект «Соціальне житло», який передбачає надання житла для освітян, медиків, дітей-сиріт, людей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук розповів, що у колишньому Горохівському районі є сім приміщень ФАПів, які не використовуються, і саме вони будуть облаштовані комунальним підприємством «Райтеплобуд» під соціальне житло.

Про це йдеться на сайті Луцької райради.

Реалізацію цього проєкту розпочали із підписання Меморандуму про співпрацю із Луцьким національним технічним університетом, спеціалістів якого будуть залучати для втілення соціального проекту.

У колишньому Горохівському районі є сім приміщень ФАПів, які не використовуються, і саме вони будуть облаштовані комунальним підприємством «Райтеплобуд» під соціальне житло.

«Ми запускаємо потужний великий проект «Соціальне житло» і нам потрібна допомога фахівців з університету – проектанти, психологи, науковці. На балансі райради є приміщення, які не використовуються, а стоять пусткою , саме їх ми і хочемо використати під соціальне житло для освітян, медиків, людей, які потребують або опинилися в скрутних обставинах внаслідок пожежі, діти-сироти», –  розповів Олександр Омельчук.

Проєкт «Соціальне житло» розглянуть на черговій сесії Луцької районної ради.

Читати також: Волинянка народила дитину дорогою до лікарні

 

Джерело: Луцька районна рада
Telegram Channel