Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
У приймальному відділенні Любомльського ТМО встановлять комп’ютерний томограф

Нині будівельні роботи з реконструкції приймального відділення Любомльського ТМО вже завершені.

Фото voladm.gov.ua.

У приймальному відділенні Любомльського ТМО встановлять комп’ютерний томограф

Відділення нещодавно реконструювали

Новий комп’ютерний томограф встановлять днями у приймальному відділенні Любомльського ТМО. Про це стало відомо під час робочої поїздки заступника голови облдержадміністрації Олександра Троханенка у Любомльський район, повідомляє Волинська ОДА.

Олександр Троханенко оглянув реконструйоване приймальне відділення Любомльської лікарні та вручив головному лікарю медзакладу Володимиру Дибелю документи на обладнання, що незабаром там встановлять.

Передбачено будівництво сучасних приймальних відділень європейського зразку в усіх опорних лікарнях Волині, у тому числі – придбання комп’ютерного томографа.

Реконструкції семи приймальних відділень в області, серед яких і Любомльське ТМО, відбуваються в рамках національної програми «Велике будівництво». Зокрема, передбачено будівництво сучасних приймальних відділень європейського зразку в усіх опорних лікарнях Волині, у тому числі – придбання комп’ютерного томографа.

Нині будівельні роботи з реконструкції приймального відділення Любомльського ТМО вже завершені. Вартість реконструкції – 6,2 млн грн, загальна площа відділення понад 600 метрів квадратних. Тож очікують комп’ютерний томограф, придбаний за державні кошти, централізовано через Міністерство охорони здоров’я України.

Реклама Google

 
Telegram Channel