Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Керівник військового лісгоспу на Волині привласнив 1,2 мільйона гривень державних коштів

Посадовці готували фіктивні документи про лісозаготівлю.

Фото PxHere.

Керівник військового лісгоспу на Волині привласнив 1,2 мільйона гривень державних коштів

Посадовця очікує суд

Волинська обласна прокуратура затвердила й скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчим управлінням ГУ НП в області кримінальному проваджені про вчинення керівником державного підприємства «Волинський військовий лісгосп» та засновником і директором одного з волинських господарських товариств службового підроблення та заволодіння шляхом зловживання службовим становищем грошовими коштами державного підприємства в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 28 ч.1 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України).

Обвинувачені оформляли фіктивні акти про нібито виконані приватною фірмою для державного підприємства роботи з лісозаготівель й на їх підставі заволоділи коштами військового лісгоспу в сумі 1 мільйон 265 тисяч гривень.

Читайте також: На дванадцять директорів шкіл Рівненщини відкрили кримінальні провадження.

Слідство встановило, що з листопада 2019 по лютий 2020 року обвинувачені, діючи в складі організованої групи, оформляли фіктивні акти про нібито виконані приватною фірмою для державного підприємства роботи з лісозаготівель й на їх підставі заволоділи коштами військового лісгоспу в сумі 1 мільйон 265 тисяч гривень.

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel