Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Знайшли водія, який збив пішохода у Луцькому районі

Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Фото патрульної поліції Волинської області.

Знайшли водія, який збив пішохода у Луцькому районі

За фактом автопригоди розпочали кримінальне провадження

Учора, 25 лютого, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до них з тілесними ушкодженнями звернувся 45-річний житель Луцького району. З’ясувалося, що чоловік постраждав внаслідок ДТП у селі Боратин: невідома особа за кермом легковика зачепила громадянина та зникла з місця події. Потерпілого госпіталізували з травмами до лікарні.

У нашій громаді встановлені дуже потужні відеокамери, які розпізнають номерні знаки і обличчя. Таким чином, ми побачили, що водій Renault Sandero на швидкості зачепив чоловіка, який йшов узбіччям, та поїхав далі.

У результаті проведення необхідних оперативно-пошукових заходів, а також завдяки камерам спостереження, правоохоронці встановили транспортний засіб і особу водія буквально протягом години. 

Поліцейські офіцери Боратинської громади Микола Парфелюк та Сергій Токарський розповіли, що відео з камер спостереження, встановлених у цій громаді, виведене на їхні мобільні телефони. Таким чином, вони в он-лайн режимі спостерігають, що сталось чи коїться в громаді. Поліцейські встановили, що автопригода трапилась близько 8 години ранку. 

«У нашій громаді встановлені дуже потужні відеокамери, які розпізнають номерні знаки і обличчя. Таким чином, ми побачили, що водій Renault Sandero на швидкості зачепив чоловіка, який йшов узбіччям, та поїхав далі. Згодом з’ясували, що це 25-річний житель Рівненської області», - розповів Микола Парфелюк.

Читайте також: Керівник військового лісгоспу на Волині привласнив 1,2 мільйона гривень державних коштів.

Підозрюваного доставили на місце події, де далі з ним працювала слідчо-оперативна група поліції.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує усі обставини скоєння ДТП. 

Telegram Channel