Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У княжому місті буде територіальна оборона

Територіальна оборона у Володимирі.

Фото з відкритих джерел.

У княжому місті буде територіальна оборона

Про це стало відомо на другому пленарному засіданні третьої сесії Володимир – Волинської районної ради  восьмого скликання

 Спочатку було звернення від керівництва Волинської бригади територіальної оборони про необхідність створення такої структури у Володимир – Волинському. Вона продиктована ситуацією, яка є в країні, коли в будь – який момент може виникнути потреба мобілізувати додаткові сили на боротьбу з ворогом.

 Він, як підкреслив Андрій Оніщук, має стати базовим на теренах нашої області й закликав усіх свідомих, патріотично налаштованих  чоловіків долучатися до  розбудови цієї важливої цивільної структури.

Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови Володимир – Волинської районної ради Андрія Оніщука, депутати ухвалили рішення створити комунальне підприємство «Володимир – Волинський районний центр підготовки територіальної оборони»  Володимир – Волинської районної ради.

Виконувачем  обов’язки директора було призначено Олега Бойка, якому доручено підготувати Статут та інші необхідні документи для реєстрації цього центру. Він, як підкреслив Андрій Оніщук, має стати базовим на теренах нашої області й закликав усіх свідомих, патріотично налаштованих  чоловіків долучатися до  розбудови цієї важливої цивільної структури. Доповідач висловив сподівання, що всі територіальні громади району виявлять активність, аби новостворений центр міг повноцінно функціонувати.

Реклама Google

Роксолана Вишневич

Читайте також:На Волині формується загін територіальної оборони

Telegram Channel