Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Локачинці «порвали» всіх на всеукраїнському конкурсі «Розстріляна молодість»

Вітаємо юних волинян із перемогою.

Фото зі сайту: udcpo.com.ua.

Локачинці «порвали» всіх на всеукраїнському конкурсі «Розстріляна молодість»

Фестиваль проводився за підтримки Міністерства освіти та ніуки України у дистанційному форматі

Всеукраїнський відкритий літературно - музичний фестиваль вшанування воїнів «Розстріляна молодість»  проводиться з метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді на прикладах героїчної боротьби українського народу за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України; підтримку творчої обдарованої молоді; виявлення нових талановитих виконавців, молодих поетів, композиторів. Цьогоріч у Фестивалі взяли участь 3286 учасників з 20 регіонів України.

Всього у Фестивалі взяли участь 3286 учасників з 20 регіонів України

Серед учасників відкритого літературно-музичного фестивалю–конкурсу вшанування воїнів «Розстріляна молодість» було 11 вихованців Локачинського Будинку школяра. Усі 11 учасників отримали Дипломи: восьмеро - за здобуті призові місця, троє - за участь. Зокрема, І місце у номінації «Література і кіномистецтво» здобув Віталій Ящук, вихованець літературної студії «Локація», Фордюк Діана зайняла ІІ місце, а Вихованці літературної студії «Локація» та майстерня «Хенд-Мейд» посіли ІІІ місце у цій номінації.

Вихованки етно-гурту «Мотанка» та вихованці ансамблю естрадної пісні «Соняшник» посіли ІІІ місце  в номінації «Вокальне мистецтво».

Анастасія Гунчук, вихованка гуртка «Етнолялька» посіла ІІ місце у номінації «Декоративно-прикладне, образотворче мистецтво», а ІІІ місце в цій номінації зайняли Мирослава Барабошко, яка займається у гуртку «Фантазії з тканини» і Юрій Макаревич – вихованець гуртка»Ручне ліплення».

Реклама Google

Читайте такожВероніка Дядюк попри діагноз «аутизм» створює неймовірні картини

«Вітаємо усіх наших дипломантів, а також їх наставників: Інну Ковальчук, Аліну Фордюк, Валентину Хмельовську, Олену Хамулку, Миколу Полякова, Оксану Деревич, Івана Хамежука», – йдеться на фейсбук-сторінці Локачинського районного Будинку школяра

Telegram Channel