Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У «Шахтарі» серйозні проблеми: Тайсон, Марлос, Алан Патрік і Жуніор Мораєс вийшли з-під контролю Луїша Каштру

Нічого собі!

Фото ФК "Шахтар".

У «Шахтарі» серйозні проблеми: Тайсон, Марлос, Алан Патрік і Жуніор Мораєс вийшли з-під контролю Луїша Каштру

Мовляв, ця четвірка робить на полі що захоче, а не виконує настанови головного тренера

У перерві матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи між «Шахтарем» і «Маккабі» в роздягальні «гірників» стався конфлікт між Луїшем Каштру і Марлосом.

Про це повідомляє «ТаТоТаке» на YouTube., інформує УНІАН.

Як повідомив ведучий програми Андрій Сеньків, за чутками, Каштру висловив своє невдоволення діями Марлоса, український бразилець відповів, після чого розгорівся конфлікт, і Каштру не випустив гравця на другий тайм.

У тренерського штабу команди з'явився конкурент - інший тренерський штаб, який виходить на поле і ставить там гру так, як він бачить. Це Тайсон, Марлос, Алан Патрік і Жуніор Мораєс.

Також журналіст повідомив, що в команді було ще кілька конфліктних моментів, пов'язаних з Тайсоном і Жуніором Мораєсом.

Відзначимо, що раніше колишній футболіст «Шахтаря» Олександр Сопко заявив сайту Footboom, що чотири гравці «гірників» не виконують установки тренера:

«У «Шахтаря» є системна проблема. У тренерського штабу команди з'явився конкурент - інший тренерський штаб, який виходить на поле і ставить там гру так, як він бачить. Це Тайсон, Марлос, Алан Патрік і Жуніор Мораєс, який приєднався до них. Вони останнім часом установки головного тренера чи то трактують по-своєму, чи то взагалі не беруть до уваги, і починають грати у футбол, який їм здається ближче, цікавіше, правильніше. Це проблема, яку Каштру бачить і на яку він відреагує найближчим часом, наведе порядок».

Читайте також: Маліновський забив красивий гол за «Аталанту» (Відео).

Telegram Channel