Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Благодатному – нова лабораторія

фото валерія курстака

У Благодатному – нова лабораторія

В новому просторому та сучасному приміщенні працюватимуть лікар-терапевт, сімейний лікар, лікар-педіатр

Після тривалого капітального ремонту, який тривав більше двох років, у селищі Благодатному Нововолинської територіальної громади відчинила двері для  пацієнтів нова сучасна амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

Тут працюватиме процедурний кабінет, пункти щеплення для дітей та дорослих, три кабінети фізіотерапевтичного лікування, денний стаціонар, ігрова кімната для дітей.   

До послуг пацієнтів -  сучасне медичне обладнання. У новому просторому та сучасному приміщенні працюватимуть лікар-терапевт, сімейний лікар, лікар-педіатр. Очолює  амбулаторію досвідчений лікар Галина Силівна Ковальчук.

Тут працюватиме процедурний кабінет, пункти щеплення для дітей та дорослих, три кабінети фізіотерапевтичного лікування, денний стаціонар, ігрова кімната для дітей. Особлива гордість - реабілітаційний зал, відкритий за сприяння ГО «Світ для дітей». Він оснащений реабілітаційним комплексом РК-1, Motomed-тренажерами для активної та пасивної реабілітації, велотренажерами, шведськими стінками, профілактором Євмінова, степерами, орбітреком, тренажером «Total Trainer». До речі, обладнання надано Церквою Святої Трійці ХВЄ.

Читати також: https://www.volyn.com.ua/news/167268-ambulatorii-volyni-otrymaly-7-novykh-avtomobiliv

Прикметно, що нова амбулаторія стала доступною для людей з інвалідністю - обладнали пандуси, таблички продубльовані шрифтом Брайля, на підлозі – тактильна плитка, на стінах – звукові смуги.

Привітати мешканців Благодатного із знаменною подією прибули народний депутат Ігор Гузь, його помічник, депутат обласної ради Андрій Бокоч, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, його заступники, Нововолинський міський голова Борис Карпус, депутати міської ради. Юрій Погуляйко вручив медпрацівникам сертифікат на провадження лікарської діяльності.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Читайте також: Волинське місто сфотографували вночі з висоти (Фото).

Telegram Channel