Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Рожищі можна буде на місці замінити водійські права

Стандарти сервісу такі ж як і у стаціонарних центрах.

Фото rozhrada.gov.ua.

У Рожищі можна буде на місці замінити водійські права

У ЦНАП Рожищенської міськради працюватиме пересувна група сервісного центру МВС

Регіональний сервісний центр МВС України у Волинській області складає графік роботи пересувної групи у віддалених районах області, де немає стаціонарних центрів. Про це інформує Рожищенська міська рада.

Серед надання найпопулярніших послуг Центру: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей та ін.

Час на обмін посвідчення водія не перевищує 20-30 хвилин. Документ друкують на місці на спеціальному принтері з усіма ступенями захисту та за допомогою новітніх технічних засобів.

У кожному мобільному центрі працюють два адміністратори та спеціаліст, який проводить експертизу транспортних засобів. Стандарти сервісу такі ж як і у стаціонарних центрах. Наприклад, час на обмін посвідчення водія не перевищує 20-30 хвилин. Документ друкують на місці на спеціальному принтері з усіма ступенями захисту та за допомогою новітніх технічних засобів, якими обладнаний мобільний сервісний центр МВС.

Щоб потрапити на прийом, потрібно звернутися до відділу ЦНАП Рожищенської міської ради, подати заявку на послугу і слідкувати за графіком виїздів на сайті сервісних центрів МВС. Подати заявку можна у відділі ЦНАП за адресою: м. Рожище, вул. Грушевського, 12, або за тел.: 0508085948, 0971706358.

Telegram Channel