Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Луцьку з молотка продадуть завод

Відомо, скільки хочуть.

Фото ілюстративне.

У Луцьку з молотка продадуть завод

Луцький спиртзавод продають з аукціону

Луцький спиртогорілчаний завод виставили на продаж на Prozorro.

Про це пише «Перший».

Як зазначено в інформації, оприлюдненій на ресурсі, через який реалізовують  так звані об’єкти малої приватизації, йдеться про «окреме майно Луцького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» за адресою: Волинська область, м.Луцьк, вул.Ковельська, 67; Волинська область, м.Луцьк, вул.Залізнична, 11».

У переліку – 1024 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна. Продається адмінкорпус, цехи, устаткування, гаражі, склади, автомобілі, меблі, тощо. 

Стартова ціна продажу заводу з аукціону – 20 693 326.84 ГРН без ПДВ.

Наказ Регіонального відділення Фонду держмайна України у Львівській, закарпатський та Волинській області про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії з продажу об’єкта малої приватизації окремого майна Луцького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», за адресами: Волинська область, м.Луцьк, вул.Ковельська, 67 та Волинська область, м.Луцьк, вул.Залізнична, 11, був прийнятий 2 березня. 

Наразі балансоутримувачем цього майна є державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт». Аукціон відбудеться 30 березня.

Читати також: Підприємцям, які безплатно користувалися землею у Луцьку на Карбишева, доведеться заплатити

Telegram Channel