Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Весняні вітри, дощі і потепління: прогноз погоди на тиждень до 14 березня

Так хочеться тепла...

Фото ТСН.

Весняні вітри, дощі і потепління: прогноз погоди на тиждень до 14 березня

Стовпчики термометрів почнуть підвищуватися за тиждень

До України за тиждень, ближче до наступних вихідних, прийде потепління. Поки що ж уночі будуть мінуси, а вдень переважно 1-4 градуси тепла, місцями до 9 градусів вище нуля. Дутимуть сильні вітри.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

В Україні буде без опадів, лише ввечері у північній частині  місцями невеликий мокрий сніг.

На дорогах, крім крайнього півдня, подекуди ожеледиця. Вітер західний і південно-західний, пориви в усій Україні до 15-20 м/с, у Карпатах до 25-30 м/с. Температура вдень 1-6 градусів тепла, в Одеській області до 9 градусів тепла.

У Києві 7 березня буде прохолодно та вітряно. Переважатиме погода без опадів, лише  ввечері місцями випадатиме невеликий мокрий сніг. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура вдень 2-4 градуси тепла. 

Читати такожНе паркуватися біля дерев і не ходити: волинян попередили про сильні вітри

У понеділок 8 березня в більшості регіонів України буде хмарно. Сніг, а місцями з дощем, пролітатиме на Закарпатті, Буковині, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській областях. У південних регіонах буде сонячно та без опадів.

Температура вночі від 1 градуса тепла до 3 градусів морозу. Удень стовпчики термометрів показуватимуть переважно 1-4 градуси тепла. На Закарпатті прогріється до 6 градусів тепла, а в південних областях - до 6-8 вище нуля. У Києві 8 березня без опадів, хмарно. Уночі до 2 градусів морозу, вдень 1-3 градуси тепла. 

 У четвер, 11 березня, на Заході пройдуть дощі, місцями з мокрим снігом.

З вівторка 9 березня, в Україні буде переважно без опадів. У четвер, 11 березня, на Заході пройдуть дощі, місцями з мокрим снігом.

Найближчими днями буде холодна погода. Уночі стовпчики термометрів навіть опускатимуться до 5-10 градусів морозу. Удень переважно 1-4 градуси тепла, місцями до 7-9 градусів вище нуля.

Потепління прийде ближче до вихідних. Уже в п’ятницю, 12 березня, денна температура підвищиться до 7-10 градусів тепла. Буде сонячно. Така ж погода буде й наступними вихідними, 13 та 14 березня. 

Читайте також: На Закарпатті масово цвітуть шафрани 

Джерело: ТСН
Telegram Channel