Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Про що говорив міський голова з родинами загиблих Героїв

Алла Лісова

Про що говорив міський голова з родинами загиблих Героїв

Нововолинський міський голова Борис Карпус зустрівся із матерями та дружинами загиблих учасників Революції Гідності та АТО- ООС.

Міський голова запевнив, що цей процес уже рушив із мертвої точки:  прийняте відповідне положення, обрано місце і ведуться перемовини з архітектором, який вигляд буде мати майбутній пам’ятник. 

 Він вислухав проблемні питання, з якими стикаються родини загиблих. Зокрема, компенсація пільг з оплати житлово-комунальних послуг, забезпечення санітарно-курортним лікуванням та виділення коштів  на протезування зубів.

До розмови долучилися військовий комісар Нововолинського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  підполковник Олександр Полянко та голова громадської організації «Незламні нововолинці» Олександр Демчук. Йшлося про прискорення встановлення пам’ятного знака загиблим Героям у Нововолинську.

Він вислухав проблемні питання, з якими стикаються родини загиблих.

Реклама Google

Міський голова запевнив, що цей процес уже рушив із мертвої точки:  прийняте відповідне положення, обрано місце і ведуться перемовини з архітектором, який вигляд буде мати майбутній пам’ятник. До слова, на  засіданні робочої групи, яка займається декомунізацією у місті, Володимир Демчук запропонував одну з вулиць назвати в честь нововолинця Сергія Байдовського, який загинув під час Революції Гідності.

На закінчення зустрічі Борис Карпус привітав присутніх жінок з святом весни, побажав їм міцного здоров’я, успіхів, сонячних днів, приємних подій і хороших людей поруч.

Роксолана Вишневич [

Читайте також: Ніхто не забуде про нововолинських героїв, які загинули на Сході

Telegram Channel