Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Маневиччині хочуть перевірити чи прозорі аукціони з продажу ділової деревини

Нарада лісівників із суб’єктами підприємницької діяльності, які займаються лісоперебкою.

Фото зі сайту Маневицької селищної ради.

На Маневиччині хочуть перевірити чи прозорі аукціони з продажу ділової деревини

За ініціативи Маневицького селищного голови було проведено нараду з суб’єктами підприємницької діяльності, які займаються лісоперебкою на території населених пунктів Маневицької громади

У її роботі  взяли участь головні лісничі державних підприємств «Маневицьке лісове господарство», «Городоцьке лісове господарство» та головний інженер ДП «Поліське лісове господарство».Учасники наради звернулися до очільника громади з приводу порушення питання перед депутатами селищної ради, Волинської обласної ради, Верховної ради щодо прозорого проведення аукціонів з продажу ділової деревини та збільшення частки низькосортної деревини до 40 – 50 відсотків для приватних лісопереробних підприємств.

Учасники наради звернулися до очільника громади з приводу порушення питання щодо прозорого проведення аукціонів з продажу ділової деревини та збільшення частки низькосортної деревини до 40 – 50 відсотків для приватних лісопереробних підприємств.

Присутні у залі підприємці підтримали звернення і запропонували винести його на розгляд найближчого сесійного засідання селищної ради. Про це повідомляє сайт Маневицької селищної ради.

Читайте такожУ Нововолинську продовжується… декомунізація

Telegram Channel