Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В селищній лікарні на Волині із 251 працівника – 220 – жінки

В Україні жінки становлять 83% медичних і соціальних працівників.

Фото з фейсбук-сторінки КНП Іваничівська ЦРЛ.

В селищній лікарні на Волині із 251 працівника – 220 – жінки

КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» нещодавно перейшла у комунальну власність Іваничівської селищної ради

Лікарня перебуває у договірних відносинах з Національною службою здоров’я України та надає медичні послуги по п’яти пакетах. Завдяки залученим коштам з Національної служби здоров’я України лікарня готова отримати дозвіл на впровадження ще п’яти видів пакетів надання медичної допомоги, що стало можливим завдяки своєчасній закупівлі дороговартісного медичного обладнання.

Побажали колективу міцного здоров'я,сімейного затишку, добробуту. Алла Володимирівна висловила свою подяку колективу за самовіданну нелегку працю.

В КНП Іваничівська ЦРЛ працюють 251 людей, з них 220 жінок (87,65%), інформують на фейсбук-сторінці медзакладу. До речі, за статистикою більшість медиків у світі складають жінки – не лише серед лікарів, але й серед молодшого та середнього медичного персоналу. В нашій країні жінки становлять 83% медичних і соціальних працівників.

Читайте також«Схожий на диявола»: чоловік витратив на аномальну зовнішність 153 тисячі гривень (Фото)

Напередодні свята 8 березня адміністрація лікарні, на чолі з директором Аллою Баранчук, головою профспілки Світланою Адамчук та медичним директором Русланом Шевчуком привітали жіночий колектив з нагоди дня 8-березня. Побажали колективу міцного здоров'я,сімейного затишку, добробуту. Алла Володимирівна висловила свою подяку колективу за самовіданну нелегку працю.

Telegram Channel