Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Тіла п'яти загиблих у Польщі українців готують до відправки на Батьківщину

Транспортування тіл може розпочатися завтра.

Фото DW.

Тіла п'яти загиблих у Польщі українців готують до відправки на Батьківщину

Зараз готують всі необхідні документи, каже генконсул Василь Павлюк

У середу, 10 березня, може початися транспортування тіл п'яти українців, загиблих у ДТП в Польщі.

Про це Укрінформ повідомляє з посиланням на генконсула України в Любліні Василя Павлюка.

За словами дипломата, зараз оформляються всі документи для транспортування тіл на Батьківщину. Загиблими є жінки 1960 1967 і 1988 р.н., а також чоловіки 1968 і 1992 р.н. Це жителі Одеської, Дніпропетровської, Хмельницької та Тернопільської областей.

 В лікарнях Підкарпатського воєводства продовжують перебувати 24 пасажири українського автобуса, двоє з яких – у важкому стані.

Читайте також: «Водій заснув... Я вижив випадково, бо поступився місцем жінці»: українець розповів подробиці ДТП у Польщі.

Генконсул також повідомив, що в лікарнях Підкарпатського воєводства продовжують перебувати 24 пасажири українського автобуса, двоє з яких – у важкому стані.

Нагадаємо, в ніч на 6 березня в Польщі сталася жахлива ДТП за участю українців. Автобус, який прямував з польської Познані до Херсона, з невідомих причин врізався в енергопоглинаючий бар'єр, перекинувся і впав у канаву. Всі пасажири автобуса – громадяни України. На місці пригоди було виявлено тіла п'яти загиблих і 39 чоловік отримали ушкодження.

Telegram Channel