Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Встановлюють освітлення пішохідних переходів у Володимирі

По місту змонтують 50 таких ліхтарів.

Фото «Бугу».

Встановлюють освітлення пішохідних переходів у Володимирі

Ліхтарі над зеброю повинні зменшити ризик виникнення аварій, оскільки значно покращать видимість пішоходів у темну пору доби

10-го березня у Володимирі-Волинському встановили перше освітлення над пішохідним переходом на початку вулиці Ковельської, зі сторони центру міста. Підсвітка наразі пробна, інформує інтернетвидання «Буг».

Як повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, за роботою підсвічення слідкуватимуть. У разі якісної роботи, на сесійне скликання міської ради винесуть питання про виділення коштів на встановлення світлодіодного освітлення по всьому місту.

«Це перший експериментальний світильник. Виходячи зі спостережень, ми підберемо тип джерела світла, його кути розсіювання і яка висота встановлення буде найоптимальніша», – пояснив представник приватного підприємства

«Це перший експериментальний світильник. Виходячи зі спостережень, ми підберемо тип джерела світла, його кути розсіювання і яка висота встановлення буде найоптимальніша», – пояснив представник приватного підприємства, яке встановлює джерело освітлення.

Читайте також: У Луцьку розшукують юного вандала

По місту планується встановлення 50 таких ліхтарів.

 

 

Telegram Channel