Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У чому користь навчальних курсів

Електронне навчання – основний напрямок розвитку освітніх технологій.

Фото admixer.academy.

У чому користь навчальних курсів

Пандемія раптово охопила світ, після чого популярність онлайн-курсів зросла

Під час поширення коронавірусу уряди різних держав намагаються знизити загрозу масового поширення вірусу нового типу. І це зрозуміло. Але виникає питання: що робити здоровому населенню? Як люди можуть використовувати свій час з користю для майбутнього?

Дійсно, найближчим часом немає сенсу відкривати технікуми, інститути та університети. Державні органи намагаються використовувати різні мобільні додатки, такі як Viber. Однак курси підвищення кваліфікації, оволодіння професіями, мовами і т.д. як і раніше необхідні, так як часто потрібні для руху по кар'єрних сходах. Так люди починають розглядати варіант проходження курсів в режимі онлайн. Існує безліч освітніх платформ по типу Admixer Academy https://www.admixer.academy/, які мають цілу низку переваг.

Плюси навчальних курсів

  • Навчання відбувається в будь-який час. Ні для кого не секрет, що навчальні курси відрізняються гнучкістю. Наприклад, вам не потрібно сидіти в класі в призначений час. І хоча більша частина уроків проходить ввечері, учень завжди може побачити урок на відео. Не кажучи вже про те, що завдання DIY можна виконати в будь-який час. Для тренувань підходить будь-яке місце. Є можливість розслабитися будинку або за містом. Найголовніше - якісне інтернет-з'єднання. Це дозволяє поєднувати ведення сімейного життя і придбання нових знань.
  • Ні географічних обмежень – одне з ключових переваг онлайн-навчання. Невисока вартість навчання. Це обумовлено тим, що при організації навчального процесу в режимі онлайн не потрібно орендувати приміщення і обладнання, а значить витрати нижче.
  • В освітньому процесі зазвичай беруть участь фахівці. Теоретики читають лекції в університетах, тому після закінчення навчання студент залишається «чистим» листом, але при цьому повинен вирішувати ряд проблем, використовуючи свої знання в реальних проектах. Якісні онлайн-курси вимагають участі професіоналів, які, в свою чергу, працюють в компаніях зі світовими іменами.
  • Численні комунікативні можливості для обміну інформацією. Учасники електронного навчання знаходяться в постійному контакті один з одним за допомогою чату та обміну миттєвими повідомленнями. Це створює професійне співтовариство, де спілкування триває і після завершення навчання. Це, в свою чергу, дає можливість весь час бути «в курсі», ділитися досвідом, новинами, методами оптимізації і т. д.

Форми електронного навчання

На сьогоднішній день електронне навчання є основним напрямком розвитку освітніх технологій. За допомогою різних форм дистанційної освіти будь-який бажаючий має можливість вибрати для себе найкращий варіант.

Лекції та відеоуроки. На сьогоднішній день більшість престижних ВНЗ по всьому світу, а також спеціалізовані навчальні заклади у вільному доступі відкривають колекції кращих матеріалів, які призначені для навчання, а також лекцій видатних професорів, які студенти з усього світу можуть «відвідувати».

Освіта. Слухачі онлайн-курсу отримують нові знання і застосовують їх на практиці. У корпоративному середовищі особливе місце займають різні тренінги для розвитку ділових навичок і особистого росту працівників.

Вебінари є різновидом веб-конференції і популярний формат під керівництвом вчителя, коли один або кілька експертів розмовляють і базікають з учасниками.

Онлайн-курси - це навчальні курси, де учень фізично не взаємодіє з учителем та іншими учнями, не виконує завдання, отримані через відеокурс, і не отримує зворотного зв'язку від вчителя. У певний час ви можете придбати знання з обраної теми, не відвідуючи навчальний заклад.

 

 


 

Telegram Channel