Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Погода на п'ятницю, 12 березня: сніг, мокрий сніг, дощ...

Ото вже погодка!

Фото resource.com.ua

Погода на п'ятницю, 12 березня: сніг, мокрий сніг, дощ...

Вшановується пам'ять преподобного Прокопія Декаполита, сповідника

Якою буде погода на Волині завтра:

12 березня синоптики прогнозують у Луцьку хмарну погоду з проясненнями. Вночі сніг, мокрий сніг, вдень дощ. Ожеледиця. Вітер південний з переходом вдень на західний 7-12 м/с пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1° тепла, вдень 4-6° тепла.

Хмарна погода з проясненнями переважатиме і на теренах Волинської області. Вночі сніг, мокрий сніг, вдень дощ. Ожеледиця. Вітер південний з переходом вдень на західний 7-12 м/с пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла.

Найтепліше 12 березня було у 2001-му році – плюс 15,6 градуса, найхолодніше – у 1987-му році – мінус 16,4 градуса.

Народний прогноз погоди:

12 березня вшановується пам'ять преподобного Прокопія Декаполита, сповідника. У народі цього святого називали ще Перезимником. Говорили, що у цей день «березень дорогу рушить, але в'язне у заметі», «і тане, і мерзне». Якщо у цей день бував дощ, то очікували і мокрого літа. А якщо дув південний вітер, і на вулиці була капель, то літо обіцяло бути теплим.

Прогноз погоди на післязавтра:

13 березня на Волині мінлива хмарність. Без істотних опадів. Місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 5-10° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel