Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сучасна дорога європейського рівня – такою планують автодорогу «Краковець - Броди - Рівне»

Загалом це орієнтовно 280 кілометрів.

Фото google-maps.

Сучасна дорога європейського рівня – такою планують автодорогу «Краковець - Броди - Рівне»

Обхід Львова разом із новозбудованим шляхом Краковець - Броди - Рівне створять новий транспортний коридор міжнародного значення

Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») і компанія «Автомагістраль-Південь» підписали меморандум щодо підготовки пропозиції про державно-приватне партнерство (ДПП) у рамках проекту будівництва й експлуатації автомобільної дороги за маршрутом Краковець - Броди - Рівне (за винятком ділянки Північного обходу Львова), інформує інтернетагенція «Інтерфакс-Україна».

Згідно з повідомленням «Укравтодору» в Telegram-каналі, передбачається, що «Автомагістраль-Південь» власним коштом розробить техніко-економічне обґрунтування реалізації проекту ДПП.

«Підписання Меморандуму дасть нам змогу вже найближчим часом оголосити відкритий конкурс із відбору приватного інвестора для будівництва маршруту Краковець - Броди - Рівне. Це має бути сучасна дорога європейського рівня, яка сполучатиме столицю України з найбільшими містами Європи», - наводяться в повідомленні слова глави «Укравтодору» Олександра Кубракова.

« Це має бути сучасна дорога європейського рівня, яка сполучатиме столицю України з найбільшими містами Європи», - наводяться в повідомленні слова глави «Укравтодору» Олександра Кубракова.

В «Укравтодорі» нагадали, що для будівництва ділянки Північного обходу Львова цього року буде проведено відкритий міжнародний тендер відповідно до правил і принципів Міжнародних фінансових організацій у рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку і Європейським інвестиційним банком.

Читайте також: Водії на трасі Рівне-Луцьк отримують штрафи через ями на дорозі

Обхід Львова разом із новозбудованою дорогою Краковець - Броди - Рівне створять новий транспортний коридор міжнародного значення.

Telegram Channel