Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
На Волині затримали автомобіль із 200 коробками горілочних виробів (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На Волині затримали автомобіль із 200 коробками горілочних виробів (Фото)

Нині поліцейські з’ясовують походження товару

Учора на автодорозі у селі Фалемичі Володимир-Волинського району співробітники групи реагування патрульної поліції у співпраці з працівниками УСБУ та фіскальної служби в області зупинили автомобіль Ford Transit. За кермом транспортного засобу перебував 35-річний лучанин.

У салоні транспортного засобу правоохоронці виявили 200 картонних коробок об’ємом 10 літрів з горілкою та 16 коробок об’ємом 6 літрів з коньяком.

Реклама Google

Читайте також: На Волині поліцейські, які поїхали розбиратись з домашнім дебоширом, виявили боєприпаси та зброю.

У салоні транспортного засобу правоохоронці виявили 200 картонних коробок об’ємом 10 літрів з горілкою та 16 коробок об’ємом 6 літрів з коньяком. На коробках були відсутні марки акцизного збору. Будь-яких документів на товар водій не надав. Походження продукції невідоме.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції Володимир-Волинського райвідділу поліції. Сумнівний товар вилучили. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Відомості зареєстровані у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронці з’ясовують походження товару. Триває перевірка.

 

 

 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel