Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Обвал мосту на Волині: один з постраждалих – на ШВЛ (Фото)

Обвалилася частину мосту.

Фото Суспільного.

Обвал мосту на Волині: один з постраждалих – на ШВЛ (Фото)

Один з травмованих перед падінням чув тріск

Один з п'яти травмованих, під час обвалу частини пішохідного мосту у Володимир-Волинському районі –  у реанімації на апараті штучної вентиляції легень.

Про це розповів Суспільному завідувач реанімаційного відділення Олег Ємчик.

У чоловіка – закрита травма живота, зокрема, розрив селезінки і внутрішньочеревна кровотеча. Його стан - стабільно важкий.

Двох з п'яти травмованих робітників госпіталізували в травматологічне відділення, у них діагностували переломи та забої. Один із них потребує оперативного втручання. Ще двоє чоловіків від госпіталізації відмовилися. Нині усіх травмованих ремонтників опитують правоохоронці.

Ще один травмований Юрій Новицький розповів, що перед падінням чув тріск, але відійти не встиг: «Я на мості був, відгортав старий бетон. Коли почули тріск не було можливості якось відскочити. Коли почув - я вже побачив, що падаю на низ».

 Травмований Юрій Новицький розповів, що перед падінням чув тріск, але відійти не встиг: 

Міст обвалився орієнтовно о першій годині дня. На цій ділянці тривали монтажні роботи. Робітник Тарас Дмитрук. На об'єкт бригада приїхала 1 березня. Сьогодні, 12 березня, каже, раптово почув гуркіт, а потому побачив колег у річці Луга.

Дорога Н-22 Устилуг–Луцьк–Рівне перебуває на балансі Служби автодоріг Волині, розповів Суспільному телефоном заступник начальника відомства Ншан Антонян. На мості працює польська компанія «Дрог-Буд», субпідрядник ремонту – ТзОВ «РБП ТрансМост».

В службі автомобільних доріг повідомили, що за попередньою інформацією, обвал стався внаслідок технічних помилок, допущених ще при будівництві мосту в 1962 році, а саме влаштування арматури неналежної довжини та в недостатній кількості при бетонуванні (розширенні) тротуарної частини.

Зі слів слідчого Дмитра Домріна, наразі на місці обвалу тривають слідчі дії. Рух ділянкою відкритий в обох напрямках без перешкод. Поліцейські опитали усіх очевидців пригоди, потерпілих та отримали зразки всієї необхідної документації, - розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. Протягом доби відомості будуть внесені в ЄРДР.

 

 

 

 

 

 

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel