Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Любомльські медики також вакцинувалися від коронавірусу (Фото)

Здоров’я понад усе.

Фото зі сторінки медзакладу.

Любомльські медики також вакцинувалися від коронавірусу (Фото)

На Волині відповідно до Дорожньої карти з проведення вакцинації від COVID-19, триває вакцинальна кампанія серед медпрацівників

11 березня щеплення проти COVID-19 отримали працівники КНП «Любомльського ТМО» Любомльської міської ради, Шацької лікарні, Любомльського Центру ПМД та Любомльського міжрайонного відділу Державної санітарної служби .

Щеплення робили вакциною виробництва AstraZeneca (Covishield). Для повної імунізації потрібні дві дози вакцини. Другу дозу щеплені отримають через 28 днів, інформують на сторінці медичного закладу у фейсбуці.

Другу дозу щеплені отримають через 28 днів.

AstraZeneca/Oxford — це векторна вакцина, розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведської компанією AstraZeneca. Вакцина, яка виробляється на потужностях Serum Institute (Індія), має локальну (торговельну) назву Covishield, схвалена ВООЗ для екстреного застосування Дозвіл на її використання дали Велика Британія, Європейський Союз та Індія.

Реклама Google

Як роз’яснюють у Волинському обласному лабораторному центрі, імунізація населення безпечною та ефективною вакциною проти коронавірусної хвороби COVID-19 є найважливішим компонентом стратегії Уряду України у подоланні гострої фази пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Загальною метою здійснення масової вакцинації населення є припинення поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні.

Читати також: У Турійській громаді від COVID-19 вакцинувалися перших двадцять охочих медиків та освітян 

 

 

 

 

 

 

Джерело: КНП "Любомльське ТМО"
Telegram Channel