Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Напали на бригаду екстреної допомоги: постраждали двоє людей

Вони стояли у себе на території пункту. Прийшли якісь люди, які почали бити водія.

Фото Суспільне.

Напали на бригаду екстреної допомоги: постраждали двоє людей

У місті Валки на Харківщині побили водія та санітарку бригади екстреної медичної допомоги. Серед нападників, за попередніми даними, був інший водій швидкої

Про побиття працівників швидкої в ніч на 15 березня Суспільному розповів директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.

«Вони стояли у себе на території пункту. Прийшли якісь люди, які почали бити водія. За нього вступилась санітарка — вони обидва отримали ушкодження. Була з ними фельдшер, вона не травмувалась. Наскільки я знаю, майно не постраждало», — сказав Забашта.

Вони стояли у себе на території пункту. Прийшли якісь люди, які почали бити водія.

За словами Забашти, травмованих внаслідок побиття доправили до Валківської центральної районної лікарні. Водію за 50 років, санітарці близько 35.

«У водія забої, черепно-мозкова травма», — сказав Забашта.

Реклама Google

Юлія Жиліна, завідувачка відділення, де сталася бійка, розповіла Суспільному, що одним з учасників конфлікту був інший водій швидкої, якого керівництво підозрює у привласненні палива.

«Поліцію викликали співробітники, коли побачили, що незнайома людина била водія. Їх було двоє у цій сутичці. Один з них — це водій, який зараз стоїть на звільнення. Він привіз із собою свого друга, і вони почали цю сутичку. Він знімав, а незнайомий бив. Постраждали дві людини — санітарка і водій, які зараз на лікарняному», — розповіла Суспільному Жиліна.

На питання, як пояснив водій швидкої свої мотиви, Жиліна відповіла: «Мотиви в тому, що він дуже давно поводив себе погано і назрівав конфлікт з його звільненням, тому що він не виконував — хамив, грубив, списував паливо неправильно».

Обставини конфлікту з'ясовує поліція, повідомила речниця поліції Харківщини Оксана Калмикова.

Читайте також: У Луцьку на Набережній «швидка» потрапила в аварію

Telegram Channel